Körlektion

Din körutbildning ser olika ut beroende på vilka förkunskaper du har. Vi har därför flera alternativ att välja mellan för hitta just din väg genom körutbildning.

  • Testlektion
  • Flera lektioner
  • Komplett körutbildning

Vi kan anpassa din utbildning så att den passar just dig. Vi utformar kostnadsfritt en personlig plan tillsammans med eleven.
Planera din tid – kom till oss – så skapar vi din personliga plan!

Det är bra att övningsköra privat för att skaffa sig mängdträning. Har du denna möjlighet så kan det bli ännu bättre om handledarna har möjlighet att följa med på någon körlektion.

Du kan välja mellan manuellt växlad eller automatväxlad bil!

Hur många körlektioner behöver en elev?
För att veta hur många körlektioner du behöver kan du boka en testlektion. Hur många lektioner som krävs är väldigt varierande och beror bland annat på:

  • Om du övningskört eller kört moped tidigare.
  • Om du har möjlighet att köra privat i kombination med körlektionerna.
  • Om du ska ta körkort för automatväxlad eller manuell bil.

Upplagd körlektion
Vi börjar lugnt och försiktigt i ett område med lugn trafik. Vi övar först på att manövrera bilen. Efteråt ser vi hur körlektionen gick och planerar in nästa körlektion. Efter det lär vi oss de olika momenten som finns. Under körlektionerna får du lära dig allt du behöver veta för att bli en säker bilförare.

Vad behövs för att ta körkort?
Det finns vissa obligatoriska kurser du måste bli godkänd på för att kunna boka körkortsproven, dessa är Riskettan och Risktvåan.

Anmäl dig redan idag!

Epost: kontakt@bankerydstrafikskola.se 
Tel: 036 – 37 10 37